Skolen jeg jobber på

Bibelskolen Fjellhaug er en internatskole som ligger sentralt og likevel avskjermet til på Sinsen i Oslo. Skolen er eid av Norsk Luthersk Misjonssamband og er en del av Fjellhaug Utdanningssenter sammen med Fjellhaug Internasjonale Høgskole.

Bibelskolen ligger på et rolig, men sentralt sted i Oslo

Bibelskolen ligger på et rolig, men sentralt sted i Oslo
Foto: Christoffer Lehre

Bibelskolen Fjellhaug er en linjebibelskole. Vi liker å presentere linjene våre, og mener selv vi har noe veldig bra å tilby folk med ulike interesser. Samtidig har vi ikke sagt alt når vi har presentert linjene! Vi er nemlig først og fremst en bibelskole! Vår visjon er: Vi vil lese, lære og leve Guds Ord. Dette vil vi skal gjennomsyre både fellesfag og linjefag – og våre liv. Ca 2/3 av undervisningen er felles. Fellesfagene er vi noen ganger samlet for å ha, andre ganger er vi i grupper på tvers av linjene. Stikkordet er variasjon.

Hver morgen samles vi til morgenbønn, det arrangeres møter, lovsangskvelder og sosiale happenings, vi har egen kaffebar (Zanzibar!) – og vi ønsker at hver enkelt elev skal være en del av en levende menighet i Oslo.

Kombinasjonen av internatliv, Osloliv, fellesfag, linjefag, og de mange ulike lærerne som øser av hver sine spesialiteter gjør Bibelskolen Fjellhaug unik. Velkommen som søker! http://www.fjellhaug.no

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s